Dispositivos e acessórios
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Preparação 30min
Total 10h
16 portions
Ingredientes
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
163 mg
Proteína
11.5 g
Energia
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Gordura
28 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
47.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Sago plum pudding
28h 15min
Irish soda bread
45min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Buffalo Cauliflower Bites
Nenhuma avaliação
Chicken Noodle Soup
50min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Oysters with Lime Granita
Nenhuma avaliação
Grape bakewell tart
1h 20min
Chicken Fricassee (Metric)
55min
Liquid beef stock
3h 20min
Traditional Worcestershire sauce
35min