Dispositivos e acessórios
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Preparação 30min
Total 10h
16 portions
Ingredientes
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
163 mg
Proteína
11.5 g
Energia
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Gordura
28 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
47.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Nenhuma avaliação
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Nenhuma avaliação
Browning Beef Strips
Nenhuma avaliação
Spiralized tortilla
Nenhuma avaliação
Express Pho Soup
1h 5min
Orange Creamsicle Whip
10min
Vegan ube ice cream
24h 10min
Honey Sesame Snaps
2h
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Tomato relish
2h 10min
Custard
15min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min