Dispositivos e acessórios
Bamia (Okra Lamb Stew)
Preparação 10min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
-
black peppercorns1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
cinnamon stick1
-
cloves1 tsp
-
yellow onions cut in quarters200 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander roots and leaves separated, chopped3 sprigs
-
tomatoes (approx. 4 tomatoes), cut in cubes (1 cm)450 g
-
cooking oil60 g
-
lamb shoulder cut in cubes (5 cm)600 g
-
tomato purée100 g
-
hot water200 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only1
-
300 g ladies' fingers, stems trimmed offbaby okra frozen300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
784 mg
Proteína
30 g
Energia
1986 kJ /
474 kcal
Gordura
31 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate Eid Al-Fitr
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9h 15min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50min
Middle eastern stuffed chicken
2h 25min
Moroccan harira and chicken soup
1h
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4h 40min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min