Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Preparação 5min
Total 45min
2 portions
Ingredientes
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces85 g
-
Parmesan cheese30 g
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed115 g
-
garlic clove1
-
egg, large (65-70 g)2
-
salt¼ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
915.9 mg
Proteína
24.9 g
Energia
1421.2 kJ /
339.7 kcal
Gordura
21.6 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
11.6 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We celebrate our UNIQUENESS
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
24h 15min
Spaghetti Carbonara
40min
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1h
Corn Tortillas
1h 25min
Nanaimo Bars
3h 5min
Grilled Fish with Mango Sambal
Nenhuma avaliação
Mini banoffee bombe Alaskas
24h 30min
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22h 5min
Gluten-free mini pizzas
2h
Gluten Free Brownies
1h 20min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Go-To Pizza Dough
1h