Dispositivos e acessórios
Caprese Frittata
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
egg, large (65-70 g)6
-
salt½ teaspoon
-
black pepper, ground¼ teaspoon
-
water710 g
-
225 g pear tomato, halvedcherry tomato halved225 g
-
buffalo mozzarella sliced in half moons (¼ in)115 - 170 g
-
basil leaf, fresh hand torn5 - 8
-
balsamic glaze to drizzle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
437.4 mg
Proteína
14.1 g
Energia
750.8 kJ /
179.5 kcal
Gordura
12.2 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Road to Rome
12 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Quick Rise Basic Bread
45min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Chunky Guacamole
10min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Potato Curry Soup
35min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Express Strawberries Dessert
5min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Risotto pomodori with burrata
30min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min