Dispositivos e acessórios
Oven Mushroom and Beef Burger
Preparação 15min
Total 1h
4 portion
Ingredientes
-
shiitake mushroom, fresh halved225 g
-
portobello mushroom, fresh halved60 g
-
king oyster mushroom, fresh halved115 g
-
fresh brown mushrooms halved60 g
-
ground beef broken into pieces450 g
-
breadcrumbs, dried60 g
-
liquid aminos, type Bragg30 g
-
black pepper, freshly ground1 tsp
-
egg, large (65-70 g)2
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
cheddar cheese4 slice
-
hamburger bun toasted4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1316.2 mg
Proteína
44.8 g
Energia
3261.8 kJ /
779.6 kcal
Gordura
39.8 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
16.1 g
Hidratos de carbono
59.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Proteins - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Creamy Mushroom Soup
25min
Moussaka Wraps
50min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Sautéing Onions and Garlic
Nenhuma avaliação
Browned Pork Rice
1h
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2h 30min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Lamb with Rosemary Potatoes
Nenhuma avaliação
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Nenhuma avaliação
Curly Fries with Garlic Sauce
55min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min