Dispositivos e acessórios
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Preparação 35min
Total 13h 10min
6 portions
Ingredientes
Vanilla ganache (the day before)
-
2 gelatine sheetsgelatine powder1 ½ tsp
-
ice water to soak
-
white chocolate small pieces or callets85 g
-
whipping cream (min. 30% fat)400 g
-
vanilla pod seeds only1
Caramel
-
caster sugar100 g
-
butter cut in pieces50 g
-
whipping cream (min. 30% fat), room temperature25 g
Pecan praline
-
pecan nuts300 g
-
water25 g
-
caster sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
ready-made puff pastry1 sheet
-
icing sugar15 g
-
pecan nuts (opcional)10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
179.1 mg
Proteína
10.9 g
Energia
4882.9 kJ /
1167 kcal
Gordura
95.2 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
31.1 g
Hidratos de carbono
76.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Caramel Honeycomb Cake
2h 30min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Adobong Puti (White Adobo)
1h
Lemon Ginger Sour
15min
Virgin Watermelon Margarita
10min
Brown Rice Congee
30min
Bicol Express
45min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min
Kelantan Noodle Soup
40min