Dispositivos e acessórios
Singapore Chilli Crab
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
cooking oil100 g
-
dried chilli soaked to soften4
-
fresh red chillies cut in half2
-
garlic cloves5
-
shallots50 g
-
bird's eye chilli (chilli padi)2
-
dried shrimp soaked10 g
-
roasted shrimp paste (belacan)5 g
-
tamarind paste1 tbsp
-
salt1 tsp
-
water plus 4 tbsp water500 g
-
tomato ketchup70 g
-
sugar15 g
-
chicken stock powder, homemade1 tsp
-
medium crabs cut into 5 pieces2
-
cornflour (starch)2 tbsp
-
eggs beaten2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
720.8 mg
Proteína
10.2 g
Energia
1839.9 kJ /
439.8 kcal
Gordura
35.5 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
16.8 g
Hidratos de carbono
24.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Char Kway Teow
25min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Stir Fried French Beans
15min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Nasi Goreng Kampung
40min
Hand Ripped Cabbage
20min
Cantonese Steamed Fish
40min
Sambal Kangkung
10min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Calamansi Juice
5min