Dispositivos e acessórios
Butternutsoep met Curry en Mango
Preparação 25min
Total 30min
8 porties
Ingredientes
-
hazelnoten geroosterd100 g
-
ui in stukken80 g
-
wortelen in stukken100 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
butternut pompoen in stukken van 2cm500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
currypoeder Santa Maria Curry Mango1 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen Santa Maria½ tl
-
water825 g
-
kokosmelk uit brik400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porties
Sódio
45.7 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1059.4 kJ /
253.2 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
24.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Warme Smaak van de Herfst
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Butternut en gembersoep
35min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nenhuma avaliação
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Knapperig brood
Nenhuma avaliação
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Express Aardbeien Dessert
5min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Nenhuma avaliação
Pindakaas Bosbessen Rolls
Nenhuma avaliação
Verse Tomatensoep
30min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min