Beef, ale and dumpling stew

3.4 5 avaliações
Preparação 15min
Total 2h 55min
4 portions

Ingredientes

Dumplings
  • cheddar cheese cut into pieces
    50 g
  • fresh parsley leaves only
    4 sprigs
  • plain flour
    140 g
  • butter
    20 g
  • baking powder
    1 tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • milk
    40 g
  • egg
    1
  • extra virgin olive oil to grease
Stew
  • extra virgin olive oil
    55 g
  • garlic cloves
    4
  • beef chuck steak cut into pieces (5-6 cm)
    800 g
  • onion halved
    150 g
  • plain flour
    70 g
  • Beef stock paste
    1 tbsp
  • water
    500 g
  • Worcestershire sauce
    40 g
  • VEGEMITE®
    2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dried bay leaf
    1
  • fresh thyme leaves only
    4 sprig
  • ale
    500 g
  • button mushrooms quartered
    150 g
  • carrot sliced (5 mm)
    100 g
  • fresh parsley (opcional) leaves only, to sprinkle

Nutrição por 1 portion

Sódio 735.8 mg
Proteína 58.1 g
Energia 3403.3 kJ / 813.4 kcal
Gordura 34.6 g
Fibra 3.9 g
Gordura saturada 12.1 g
Hidratos de carbono 60 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...