Dispositivos e acessórios
Beef, ale and dumpling stew
Preparação 15min
Total 2h 55min
4 portions
Ingredientes
Dumplings
-
cheddar cheese cut into pieces50 g
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
plain flour140 g
-
butter20 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
milk40 g
-
egg1
-
extra virgin olive oil to grease
Stew
-
extra virgin olive oil55 g
-
garlic cloves4
-
beef chuck steak cut into pieces (5-6 cm)800 g
-
onion halved150 g
-
plain flour70 g
-
Beef stock paste1 tbsp
-
water500 g
-
Worcestershire sauce40 g
-
VEGEMITE®2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only4 sprig
-
ale500 g
-
button mushrooms quartered150 g
-
carrot sliced (5 mm)100 g
-
fresh parsley (opcional) leaves only, to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
735.8 mg
Proteína
58.1 g
Energia
3403.3 kJ /
813.4 kcal
Gordura
34.6 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
12.1 g
Hidratos de carbono
60 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken with almonds
45min
Chicken and mushroom rice
45min
French onion pasta
45min
Curried sausages
40min
Apricot Chicken
35min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Cajun pork rice
1h 15min
Easy Chinese beef and tomato
40min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Filo chicken pie
45min
Sweet and sour chicken with rice
45min
Macaroni carbonara
30min