Dispositivos e acessórios
Macaroni carbonara
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra to serve50 g
-
brown onion diced40 g
-
200 g pancetta, cut into pieces (3 - 4 cm)shortcut bacon rashers cut into pieces (3 - 4 cm)200 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water450 g
-
sea salt1 tsp
-
dried macaroni pasta250 g
-
egg beaten1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1062.7 mg
Proteína
25.7 g
Energia
2604 kJ /
622.4 kcal
Gordura
35.4 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
16.2 g
Hidratos de carbono
50.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
"Marry me" chicken pasta
35min
Quick and easy pork noodles
20min
Curried sausages
40min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
Sweet and sour chicken with rice
45min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min