![Chicken, spinach and leek risotto Chicken, spinach and leek risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d461a3692e098e862849a5fa1f1dd505/Derivates/00ba3490be37cde169a6cd0415faa2d1c7468814.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 150 g leek, cut into pieces
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g risotto rice
- 60 g white wine
- 350 g chicken breast, cut into pieces (3 cm)
- 600 g water
- 1 tsp Chicken stock paste
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to serve
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to serve
- 100 g fresh baby spinach
- 30 g unsalted butter, diced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2950.4 kJ / 705.2 kcal
- Proteína
- 33.7 g
- Hidratos de carbono
- 67.7 g
- Gordura
- 31.3 g
- Gordura saturada
- 12.1 g
- Fibra
- 1.4 g
- Sódio
- 677 mg
Receitas alternativas
Chicken laksa
30 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Chilli with corn bread
50 min
Creamy beef curry
1h 15min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Traditional sausage rolls
50 min
No fail mash potato
20 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min