Dispositivos e acessórios
Portuguese bread
Preparação 10min
Total 3h 30min
12 portions
Ingredientes
-
water550 g
-
baker's flour plus extra to dust720 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sea salt2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
475.2 mg
Proteína
11 g
Energia
1366.2 kJ /
326.5 kcal
Gordura
1.6 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
65.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
"Marry me" chicken pasta
35min
Walnut and coffee cream muffin
55min
Creamy chicken curry and rice
45min
Creamy potato mash
30min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Romany creams
1h 15min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
No fail mash potato
20min
Melting moments with lemon cream
45min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Best ever carrot cake
1h 35min