Dispositivos e acessórios
Wonton soup
Preparação 35min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Wontons
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
spring onion/shallot white part only1
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves (optional)½ - 1
-
fresh coriander leaves, stems and roots, cut into thirds (see Tips)1 sprig
-
pork mince broken into pieces120 g
-
peeled raw prawns120 g
-
egg separated1
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
peanut oil for greasing
-
wonton wrappers20 - 30
Broth
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
spring onions/shallots white part only2
-
peanut oil1 tbsp
-
water1100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
fish sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
bok choy thinly sliced140 g
-
canned bamboo shoots drained35 g
-
fresh long red chilli sliced, for garnishing (optional)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1591.9 mg
Proteína
21 g
Energia
1484.9 kJ /
353.6 kcal
Gordura
15.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
30.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soups for all seasons
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Chicken banh mi
4h 35min
Prawn wontons
2h
Prawn and mushroom crepes
50min
Pork and prawn dumplings
55min
Curry laksa
45min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Cha gio (spring rolls)
55min
Pork san choy bau
25min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Nasi goreng
40min