Dispositivos e acessórios
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
Preparação 10min
Total 50min
16 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut in pieces (3 cm)700 g
-
horseradish, fresh peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway½ tsp
-
sugar to taste (see tip)1 Tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
94.7 mg
Proteína
0.8 g
Energia
104.6 kJ /
25 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Friday Night Dinners
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pawpaw smoothie
10min
White Tom Yum Seafood Noodles
1h
Gut Immunity Shot
5min
Buckwheat Lasagne
1h 40min
Beef stock paste
3h
Basic kimchi
144h 20min
Portuguese green eggs
50min
Liquid beef stock
3h 20min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min
Steamed Chocolate Flan Cake
7h
Baklava Cheesecake
3h 30min