Dispositivos e acessórios
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
Preparação 10min
Total 50min
16 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut in pieces (3 cm)700 g
-
horseradish, fresh peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway½ tsp
-
sugar to taste (see tip)1 Tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
94.7 mg
Proteína
0.8 g
Energia
104.6 kJ /
25 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Friday Night Dinners
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
No Bake Nutella Cheesecake
4h 20min
Lime and coconut mini bundts
40min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10min
Bao buns
Nenhuma avaliação
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Orange Pound Cake
1h 15min
Flourless Gianduja Cake
2h 40min
Peanut Butter Ice Cream
8h 20min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4h
Green Spelt Bread Patties
1h 10min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10min
Mayonnaise
5min