Dispositivos e acessórios
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
Preparação 20min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
water1400 g
-
dried green lentils300 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
long grain rice150 g
-
ground black pepper to taste½ - ¾ tsp
-
onions quartered620 g
-
unsalted butter20 g
-
brown sugar1 Tbsp
-
100 g sour creamgoat's milk yoghurt100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
23 g
Energia
2155 kJ /
515 kcal
Gordura
10 g
Fibra
16 g
Hidratos de carbono
72 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
persian vegetarian
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Bulgur Wheat
35min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40min
Quinoa Salad
35min
Slow Cooked Beans with Cider
2h 30min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Greek Lentils and Rice
40min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Tomato Sauce
40min
Red Lentil Soup
40min