Dispositivos e acessórios
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Preparação 10min
Total 20min
24 pieces
Ingredientes
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic cloves140 g
-
baby spinach, fresh85 g
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
cream cheese diced115 g
-
30 g plain yogurtsour cream, any type30 g
-
artichoke heart, marinated drained170 g
-
red pepper flake (opcional) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
baguette loaves (approx. 450 g)2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
296 mg
Proteína
5.4 g
Energia
660.4 kJ /
157.8 kcal
Gordura
8.4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
15.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Step into Spring CA
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Fruit Smoothie
Nenhuma avaliação
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Loaded Potato Waffle
50min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25min
Natillas
1h
Bomboloni with Custard
3h 30min
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Mini Burger Sliders
1h 50min
Tiger rolls
2h 50min
Greek pita breads
1h 15min