Dispositivos e acessórios
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Preparação 10min
Total 20min
24 pieces
Ingredientes
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic cloves140 g
-
baby spinach, fresh85 g
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
cream cheese diced115 g
-
30 g plain yogurtsour cream, any type30 g
-
artichoke heart, marinated drained170 g
-
red pepper flake (opcional) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
baguette loaves (approx. 450 g)2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
296 mg
Proteína
5.4 g
Energia
660.4 kJ /
157.8 kcal
Gordura
8.4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
15.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Step into Spring CA
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Nenhuma avaliação
Baked Rice with Grated Apples
50min
Potato Curry Soup
35min
Umami Paste
5min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40min
Kimchi risotto
25min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Potato and Pork Rib Racks
1h 30min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min