Dispositivos e acessórios
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Preparação 10min
Total 20min
24 pieces
Ingredientes
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic cloves140 g
-
baby spinach, fresh85 g
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
cream cheese diced115 g
-
30 g plain yogurtsour cream, any type30 g
-
artichoke heart, marinated drained170 g
-
red pepper flake (opcional) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
baguette loaves (approx. 450 g)2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
296 mg
Proteína
5.4 g
Energia
660.4 kJ /
157.8 kcal
Gordura
8.4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
15.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Step into Spring CA
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
Nenhuma avaliação
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Nenhuma avaliação
Broccoli and Cheddar Soup
45min
Bellini
5min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Nenhuma avaliação
Indonesian Vegetable Spring Roll
Nenhuma avaliação
Migas with Padrón Peppers
30min
Almond Milk (Metric)
1h 20min
Rustic homemade tofu
24h 30min
Panna cotta
6h 15min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Gluten free pizza dough
2h