Dispositivos e acessórios
Shanghai Mooncake
Preparação 20min
Total 50min
15 pieces
Ingredientes
Meat filling
-
minced pork250 g
-
salt½ tsp
-
sugar1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring onion chopped10 g
-
water75 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
pork skin jelly cut in small pieces50 g
-
lard30 g
-
sesame oil, untoasted½ tsp
Oil dough
-
lard100 g
-
cake flour180 g
Water dough
-
cake flour260 g
-
lard40 g
-
maltose100 g
-
water, warm approx. 30-40°C85 g
Assembly
-
egg beaten1
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
1343 kJ /
321 kcal
Gordura
19.5 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
33.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mooncake Moments
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bacon Mayonnaise
20 Min
Gut Immunity Shot
5 Min
Chocolate lava pudding
40 Min
Stout Brownies
45 Min
Blueberry cheesecake ice cream
14 Std. 35 Min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 Std. 45 Min
Vegan orange croissants
3 Std. 20 Min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 Min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 Std. 30 Min
Citrus syrup
25 Min
Classic Polish 'tort'
2 Std. 25 Min
Chocolate miso eclairs
1 Std. 45 Min