Dispositivos e acessórios
Shanghai Mooncake
Preparação 20min
Total 50min
15 pieces
Ingredientes
Meat filling
-
minced pork250 g
-
salt½ tsp
-
sugar1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring onion chopped10 g
-
water75 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
pork skin jelly cut in small pieces50 g
-
lard30 g
-
sesame oil, untoasted½ tsp
Oil dough
-
lard100 g
-
cake flour180 g
Water dough
-
cake flour260 g
-
lard40 g
-
maltose100 g
-
water, warm approx. 30-40°C85 g
Assembly
-
egg beaten1
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
1343 kJ /
321 kcal
Gordura
19.5 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
33.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mooncake Moments
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Curry Chicken Quiche
1 Std. 30 Min
Buckwheat Lasagne
1 Std. 40 Min
Orange Marmalade Muffins
40 Min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4 Std. 30 Min
Banana sesame cake
4 Std. 20 Min
Cashew spread (10-12 months)
5 Min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5 Min
Fig and walnut bread
3 Std. 20 Min
Steamed mushroom and egg pots
40 Min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 Std. 20 Min
Avo and egg spread
35 Min