Dispositivos e acessórios
Steamed cabbage and pork dumplings
Preparação 1h 15min
Total 1h 35min
32 pieces
Ingredientes
Dumpling wrappers
-
oil plus extra for greasing
-
water plus extra as needed150 g
-
plain flour300 g
-
salt¼ tsp
Filling and dumplings
-
white cabbage leaves cut into pieces400 g
-
salt1 ½ tsp
-
pork mince350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
rice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil (15 g)1 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
318 kJ /
76 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bourbon pork ribs
5h 50min
Pork and prawn dumplings
55min
Fried Chives Pockets
45min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Wonton wrappers
55min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Fragrant pipis
30min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min