Dispositivos e acessórios
Paella
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
olive oil100 g
-
boneless chicken thighs cut in 4 cm cubes500 g
-
garlic cloves2
-
capsicums sliced300 g
-
green beans cut in 2 cm length150 g
-
carrot cut in cubes (1 cm x 1 cm)100 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
salt1 tsp
-
fresh rosemary (leaves only)1 sprig
-
paprika powder½ tsp
-
saffron thread1 pinch
-
water700 g
-
short grain rice (paella rice)300 g
-
lemon cut in wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
744.6 mg
Proteína
29.8 g
Energia
3335.7 kJ /
797.3 kcal
Gordura
44.4 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
9.4 g
Hidratos de carbono
68.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pad Thai
1h
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Green Goddess Salad
10min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1h 15min
Date and Nut Balls
20min
Fugazza sliced onion pizza
2h
Gluten free loaves
2h 15min
Marinated chicken with salsa
40min
Three Egg French Omelet
30min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min