Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 sprigs fresh parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 150 g dill pickled cucumbers cut into pieces, reserving pickling liquid
- 120 g carrot, cut into pieces
- 140 g celeriac, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g rapeseed oil
- 100 g pork sausage, smoked, (Kielbasa), cut into slices, then into halves (see Tip)
- 250 g beef chuck steak, cut into pieces (2 cm)
- 200 g boneless pork shoulder, cut into pieces (2 cm)
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 3 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 100 g ham smoked, cut into pieces (1 cm)
- 60 g tomato paste
- 100 g mushroom, in oil, cut into pieces
- 35 g pitted green olives, cut into halves
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tbsp sour cream, to serve
- 6 slices lemon, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1312.3 kJ / 313.6 kcal
- Proteína
- 21.5 g
- Hidratos de carbono
- 10.7 g
- Gordura
- 21.1 g
- Gordura saturada
- 6.7 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sódio
- 1134.9 mg
Receitas alternativas
Beef Goulash Soup
1h 15min
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Pork fillet with mustard
35 min
Sauerkraut soup
50 min
French vanilla canelé
Nenhuma avaliação
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Creamy turkey stew (TM6)
3 Std. 50 Min
Rabbit stew
1h
Seafood bisque
1 godz. 10 min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1 godz. 30 min