Dispositivos e acessórios
Japanese Oden Soup
Preparação 20min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Dipping Sauce
-
miso paste40 g
-
sugar25 g
-
sake60 g
-
mirin30 g
-
light soy sauce10 g
-
tomato sauce30 g
Oden
-
water2000 g
-
white radish remove skin, cut in 3 cm thick round slices400 g
-
bean curd puffs200 g
-
chicken wing250 g
-
konjac cut in small pieces100 g
-
dashi powder (see tips)1 - 2 packet
-
light soy sauce25 g
-
mirin30 g
-
salt½ tsp
-
shiitake mushroom, fresh stems removed6 pieces
-
Japanese fish cakes approx. 3 pieces, cut diagonally120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1278.2 mg
Proteína
2.1 g
Energia
468.2 kJ /
111.9 kcal
Gordura
3.8 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
12.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
KL Hokkien Noodles
35min
Miso Soup
40min
Browned Pork Rice
1h
Steamed Molotof
30min
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Nenhuma avaliação
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min