Dispositivos e acessórios
Japanese Oden Soup
Preparação 20min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Dipping Sauce
-
miso paste40 g
-
sugar25 g
-
sake60 g
-
mirin30 g
-
light soy sauce10 g
-
tomato sauce30 g
Oden
-
water2000 g
-
white radish remove skin, cut in 3 cm thick round slices400 g
-
bean curd puffs200 g
-
chicken wing250 g
-
konjac cut in small pieces100 g
-
dashi powder (see tips)1 - 2 packet
-
light soy sauce25 g
-
mirin30 g
-
salt½ tsp
-
shiitake mushroom, fresh stems removed6 pieces
-
Japanese fish cakes approx. 3 pieces, cut diagonally120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1278.2 mg
Proteína
2.1 g
Energia
468.2 kJ /
111.9 kcal
Gordura
3.8 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
12.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chicken Noodle Soup
50min
Tuscan Bean Soup
50min
Kimchi Tofu Soup
35min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Versatile Smooth Soup
45min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Chicken laksa
30min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Borscht
25min