Dispositivos e acessórios
Bubur Jagung
Preparação 10min
Total 40min
12 portions
Ingredientes
-
sweet potato peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
yam (taro roots) peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
sweet corn kernels250 g
-
sugar40 g
-
palm sugar (gula Melaka) cut in small pieces60 g
-
coconut cream200 g
-
water350 g
-
salt¼ tsp
-
pandan leaves tied into knots2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
68.7 mg
Proteína
1.5 g
Energia
457.4 kJ /
109.3 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
18.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter+
18 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sago plum pudding
28h 15min
Raspberry cloud
12h 5min
Chocolate brownie trifle
6h
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Yule Log
3h
Profiteroles
2h 15min
Neapolitan ice cream cake
21h 10min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Hedgehog honeycomb slice
2h 35min
Pavlova
6h
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12h 20min