Dispositivos e acessórios
Chocolate Basque cheesecake
Preparação 10min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
-
dark chocolate (50% cocoa) broken into pieces270 g
-
eggs at room temperature4
-
cream cheese at room temperature, cut into pieces600 g
-
white sugar180 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
plain flour20 g
-
Dutch cocoa powder2 tsp
-
fresh raspberries to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
337 mg
Proteína
11.9 g
Energia
3042 kJ /
727.1 kcal
Gordura
56.8 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
32.3 g
Hidratos de carbono
44.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spice cake with caramel pecan glaze
45 Min
Peach and custard cream muffins
50 Min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 Min
Chunky guacamole
10 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Chocolate lava pudding
40 Min
Chocolate and Raspberry Tarts
2 Std. 50 Min
Cheeseburger focaccia
2 Std. 15 Min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Ciabatta olive sticks
2 Std. 5 Min
30 second cupcakes
25 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min