Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 400 g wody
- 4 jajka
- 30 g pora, pokrojonego w 1 cm plastry
- 15 g masła
- 15 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 30 g chrzanu, tartego
- 30 g majonezu
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 130 g makreli, wędzonej, bez ości i bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki
- Nutrição
- por 1 porcję
- Energia
- 630.1 kJ / 150.6 kcal
- Proteína
- 8.3 g
- Hidratos de carbono
- 1.7 g
- Gordura
- 12.1 g
- Gordura saturada
- 3.5 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sódio
- 294 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15p
Śledzie po wileńsku
13h 45min
Pâté z wędzonego pstrąga
1h 20 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40min
Pasta z tuńczyka i jajek
20p
Pasta ze szprotów i twarogu
10p
Pasta jajeczna z awokado
35p
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30p
Pasta z tuńczyka
20p
Pasta z łososia
5p
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20p
Pasta z makreli wędzonej
20p