Dispositivos e acessórios
Polish doughnuts
Preparação 30min
Total 2h 30min
18 pieces
Ingredientes
-
jam250 g
-
caster sugar70 g
-
fresh yeast or 5 tsp dried instant yeast50 g
-
full cream milk200 g
-
unsalted butter cut into cubes (1 cm)80 g
-
egg yolks4
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
sea salt1 pinch
-
vodka2 tbsp
-
sunflower oil for frying1000 g
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
17.6 mg
Proteína
4.1 g
Energia
877.4 kJ /
208.9 kcal
Gordura
5.7 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
34.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Desserts
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Giant doughnuts
2h 40min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50min
Cheesecakes in jars
4h
Pink and White Macarons
1h 30min
Churros
40min
Hazelnut chocolate brioche
2h
Black forest cake
5h
Brioche buns with cheese
2h 30min
Zebra bundt
1h 10min
Semolina Custard Dessert Pots
20min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Lamingtons
1h 10min