Dispositivos e acessórios
Polish doughnuts
Preparação 30min
Total 2h 30min
18 pieces
Ingredientes
-
jam250 g
-
caster sugar70 g
-
fresh yeast or 5 tsp dried instant yeast50 g
-
full cream milk200 g
-
unsalted butter cut into cubes (1 cm)80 g
-
egg yolks4
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
sea salt1 pinch
-
vodka2 tbsp
-
sunflower oil for frying1000 g
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
17.6 mg
Proteína
4.1 g
Energia
877.4 kJ /
208.9 kcal
Gordura
5.7 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
34.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Desserts
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mirror glaze cake
7h 55min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Semolina custard
20min
Moroccan doughnuts
2h 10min
Giant doughnuts
2h 40min
Candy cane ice creams
49h 25min
Polish crêpes
3h 35min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min
Churros
40min
Beignets
3h