Dispositivos e acessórios
Fraisier sponge
Preparação 30min
Total 30h
8 portions
Ingredientes
Sponge
-
butter to grease
-
eggs separated, at room temperature6
-
caster sugar115 g
-
plain flour70 g
-
vegetable oil50 g
Vanilla diplomat mousse
-
titanium strength gelatine leaves10 g
-
cold water to soak
-
milk330 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
caster sugar60 g
-
cornflour25 g
-
egg yolks (approx. 65 g)4
-
thickened cream300 g
Assembly
-
fresh strawberries whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)10 - 12
-
fresh strawberries hulled and sliced to layer160 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
100 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1927.3 kJ /
458.9 kcal
Gordura
29.7 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
13.4 g
Hidratos de carbono
38.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crème pâtissière
15min
Angel cake
5h 15min
Chocolate Lava Cakes
55min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Nougat Biscuits
2h 30min
Chocolate Affogato
10min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3h 50min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Easy coconut cake
1h 45min
Chocolate custard mille feuille
8h 15min