Dispositivos e acessórios
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
Preparação 50min
Total 1h 50min
6 portions
Ingredientes
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Honeycomb butter
-
honeycomb (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
chilled water500 g
-
honey2 tbsp
Ricotta and banana pancakes
-
unsalted butter plus extra for frying75 g
-
caster sugar40 g
-
baking powder3 tsp
-
eggs2
-
plain flour300 g
-
full cream milk500 - 570 g
-
ripe bananas thinly sliced450 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1133.6 mg
Proteína
25.9 g
Energia
4648.2 kJ /
1106.7 kcal
Gordura
64.4 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
40.6 g
Hidratos de carbono
108.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Ricotta
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cacao banana porridge
15min
Watermelon and chia yoghurt pops
5h 45min
Florentine potato cakes
40min
Pretzels
1h 35min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15min
Mint choc chip ice cream
4h 15min
Spiced chocolate doughnuts
45min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1h 25min
Pizza log
1h 55min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30min