
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- extra virgin olive oil lightly flavoured, to grease
- 460 g ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces (see Tip)
- 125 g soy milk
- 200 g silken tofu
- 125 g pure maple syrup
- 1 tsp natural vanilla extract
- 60 g apple juice sparkling
- 300 g white spelt flour
- 150 g wholemeal spelt flour
- 60 g almond meal
- 1 tbsp ground cinnamon
- 1 tsp ground nutmeg
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 55 g walnuts roughly chopped
- Nutrição
- por 12 slices
- Energia
- 4500 kcal / 18830 kJ
- Proteína
- 119 g
- Gordura
- 223 g
- Hidratos de carbono
- 481 g
- Fibra
- 69 g
- Gordura saturada
- 28 g
- Sódio
- 1810 mg
Receitas alternativas
Chicken Noodle Soup
50min
Tropical mocktail
10min
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5min
Creamy potato mash
30min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Seeded pastry
15min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45min
Spicy pineapple vinaigrette
Nenhuma avaliação
Black rice pudding
25h 5min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min