Dispositivos e acessórios
Banana bread (Diabetes)
Preparação 10min
Total 1h 15min
12 slices
Ingredientes
-
extra virgin olive oil lightly flavoured, to grease
-
ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces (see Tip)460 g
-
soy milk125 g
-
silken tofu200 g
-
pure maple syrup125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
apple juice sparkling60 g
-
white spelt flour300 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
almond meal60 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
walnuts roughly chopped55 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 12 slices
Sódio
1810 mg
Proteína
119 g
Energia
18830 kJ /
4500 kcal
Gordura
223 g
Fibra
69 g
Gordura saturada
28 g
Hidratos de carbono
481 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Indian Bafauri Dhal Patties
Keine Bewertungen
Lemonade
5 Min
Orange sponge cake
1 Std.
Vegan Bolognese
50 Min
Lemon Ginger Morning Elixir
45 Min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Std. 55 Min
Hamantaschen
1 Std. 55 Min
Black tahini banana bread
1 Std. 20 Min
Basic kimchi
144 Std. 20 Min
Berry and polenta porridge
20 Min
Cacao cinnamon eggnog
25 Min
Christmas Cake (Diabetes)
2 Std. 45 Min