Dispositivos e acessórios
Barbecue sauce
Preparação 10min
Total 1h 40min
650 g
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
ripe tomatoes room temperature and cut into halves800 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
salted butter cut into pieces50 g
-
balsamic vinegar50 g
-
bourbon (see Tips)100 g
-
pitted dates60 g
-
dark brown sugar80 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)40 g
-
Tabasco® sauce to taste6 - 8 drops
-
ground paprika (see Tips)1 tsp
-
mustard powder1 ½ tsp
-
ground roasted wattleseed (optional - see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 650 g
Sódio
3213.9 mg
Proteína
20.1 g
Energia
5073.5 kJ /
1207.9 kcal
Gordura
44.6 g
Fibra
29.3 g
Gordura saturada
27.2 g
Hidratos de carbono
171.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Traditional cocktail sauce
5min
Chicken and port pâté
1h 30min
Hollandaise sauce
15min
Profiteroles
2h
Mayonnaise
5min
Fresh pasta dough
1h
Barbecued pork ribs
26h 15min
Caramelised balsamic reduction
30min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Hoi sin sauce
15min
Oysters Mignonette
5min