
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 800 g ripe tomatoes, room temperature and cut into halves
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 50 g balsamic vinegar
- 100 g bourbon (see Tips)
- 60 g pitted dates
- 80 g dark brown sugar
- 40 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 6 - 8 drops Tabasco® sauce, to taste
- 1 tsp ground paprika (see Tips)
- 1 ½ tsp mustard powder
- 1 tsp ground roasted wattleseed (optional - see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 Complete recipe
- Energia
- 5073.5 kJ / 1207.9 kcal
- Proteína
- 20.1 g
- Hidratos de carbono
- 171.7 g
- Gordura
- 44.6 g
- Gordura saturada
- 27.2 g
- Fibra
- 29.3 g
- Sódio
- 3213.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken and port pâté
1h 30min
Five spice powder
10min
Tartare sauce
10min
Tomato ketchup
1h 10min
Fresh pasta dough
1h
Barbecued pork ribs
26h 15min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Traditional Worcestershire sauce
35min
Gluten free barbecue sauce
50min
Peppercorn sauce
20min
Sweet chilli sauce
1h 5min
Diane sauce
20min