Dispositivos e acessórios
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
Preparação 20min
Total 1h 10min
24 pieces
Ingredientes
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Citrus curd
-
orange juice (approx. ½ orange)30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
caster sugar110 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs2
Ricotta doughnuts
-
egg1
-
caster sugar120 g
-
plain flour150 g
-
full cream milk50 g
-
baking powder2 tsp
-
lemon zest only, grated, no white pith¼
-
vegetable oil for deep frying1500 g
-
ground cinnamon1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
188.7 mg
Proteína
4.6 g
Energia
2937.8 kJ /
699.5 kcal
Gordura
68.5 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
10.7 g
Hidratos de carbono
19.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Ricotta
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Choux pastry
1h
Crème pâtissière
15min
Kormolas (Kulkuls)
3h
Strawberry chocolate calzones
1h 55min
Yoyo slice
2h 30min
Granini slice
2h 15min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Three cheese pides
1h 40min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Bee sting cake
6h 50min
Lamingtons
1h 10min