Pasta Salad with Vegetables and Trout
TM6 TM5 TM31

Pasta Salad with Vegetables and Trout

3.7 (3 avaliações )

Ingredientes

  • 1000 g water
  • 200 g white wine
  • 100 g orange juice, freshly squeezed
  • 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
  • 400 g fresh trout fillets, skinless
    ou 400 g fresh salmon fillets, skinless
  • 200 g frozen green peas
  • 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
  • 40 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • 30 g pickled capers, drained and rinsed
  • 80 g black olives, pitted
  • 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
  • 1 pinch ground black pepper (opcional)
  • 10 g lemon juice, to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
2246 kJ / 536 kcal
Proteína
32.2 g
Hidratos de carbono
52 g
Gordura
21.8 g
Fibra
8.7 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas