
Versões compatíveis
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pollock with Potato and Squash Crust
-
150
g red kuri squash peeled, cut in pieces (2 cm)
ou butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm) - 150 g potatoes cut in pieces
- 40 g onions halved
- 2 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt plus extra to taste
- 4 pollock fillets (approx. 120 g each)
- ground black pepper to taste
Chablis Sauce
- 30 g shallot halved
- 30 g spring onions cut in pieces
- 2 sprigs fresh dill leaves only, plus extra for garnishing (optional) (opcional)
- 10 g unsalted butter
- 50 g dry white wine (Chablis)
- 200 g cream
- 10 g plain flour
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 355 kcal / 1488 kJ
- Proteína
- 27 g
- Gordura
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Fibra
- 2.1 g
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