
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g paneer cut into cubes (2 cm - see Tips)
- 4 tsp garam masala
- 2 tsp ground cumin
- 150 g doongara rice brown (see Tips)
- 1000 g water
- 90 g zucchini cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g onion cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger peeled
- 2 garlic cloves
- 1 bunch fresh coriander (approx. 20 g), stems and roots, leaves reserved
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 400 g canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained
- 95 g natural yoghurt high protein (see Tips)
- ½ fresh long green chilli thinly sliced, to garnish
- lemon cut into cheeks
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 417.5 kcal / 1742.5 kJ
- Proteína
- 19.3 g
- Gordura
- 17.3 g
- Hidratos de carbono
- 44 g
- Fibra
- 10.3 g
- Gordura saturada
- 7.3 g
- Sódio
- 161.8 mg
Receitas alternativas
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Ras el hanout
10min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
One whole cauliflower
45min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min