Dispositivos e acessórios
Pulled BBQ jackfruit
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
red onion cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
tomato paste40 g
-
red wine vinegar1 tsp
-
coconut sugar20 g
-
sea salt½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
chilli powder1 - 2 pinches
-
tamari gluten free (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
liquid smoke seasoning (optional - see Tips)1 dash
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.9 g
Energia
511.5 kJ /
121.8 kcal
Gordura
2.6 g
Fibra
3.6 g
Hidratos de carbono
20.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sweet potato lasagne
1h 20min
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan moussaka
1h 50min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Rendang curry
30min
Black bean enchiladas
1h 20min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Soba noodle mee goreng
40min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Lentil bolognese
30min