Dispositivos e acessórios
Mincemeat and Almond Tart
Preparação 15min
Total 2h 15min
12 slices
Ingredientes
Pastry
-
plain flour220 g
-
unsalted butter diced150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
icing sugar (see tip)50 g
Filling
-
blanched almonds170 g
-
unsalted butter diced170 g
-
golden caster sugar170 g
-
large eggs4
-
almond extract1 tsp
-
fruit mincemeat400 g
-
flaked almonds20 g
-
icing sugar for decorating1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
8 g
Energia
2402 kJ /
574 kcal
Gordura
35.4 g
Hidratos de carbono
55.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Florentines
1h 10min
Lavender Shortbread
1h
Seville Orange Marmalade
2h 30min
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Blueberry and Lemon Spumble
1h 35min
Pear Frangipane
1h 30min
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Bakewell Tart
1h 50min
Cheese Scones
20min
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min