Dispositivos e acessórios
Peking Chicken
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
spring onions cut in lengths (3 cm)40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
toasted sesame oil30 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
water plus boiling water for soaking130 g
-
soy sauce30 g
-
chicken breasts cut in pieces (3 cm)600 g
-
fresh shiitake mushroom quartered200 g
-
fresh beansprouts100 g
-
red curry paste1 tsp
-
rice vermicelli dried150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
53.8 g
Energia
2260 kJ /
540 kcal
Gordura
12.2 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Curried Prawns with Rice
1h
Circassian Chicken
2h
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Chicken Pad Thai
20min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Cashew Chicken
45min