
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g day-old bread (approx. 2 slices), torn into pieces
- 90 g cheddar cheese cut into cubes (2-3 cm)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 egg
- 170 g water
- 1 tsp salt
- 500 g beef mince
- 1 onion (approx. 150 g), cut into eighths, layers separated
- 50 g butter
- 200 g tomato sauce
- 40 g white vinegar
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp English mustard
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 4 bread rolls (e.g Vienna, baguette, approx. 15 -18 cm long)
- 8 - 10 Swiss cheese slices
- 40 g rocket leaves to serve
- 2 pickled gherkins cut into thin slices, to serve
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 782.3 kcal / 3285.3 kJ
- Proteína
- 48.9 g
- Gordura
- 39.7 g
- Hidratos de carbono
- 56.6 g
- Fibra
- 4.7 g
- Gordura saturada
- 19.6 g
- Sódio
- 1961.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef fajitas
30min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Sticky sesame chicken
40min
Family chicken galette
1h 55min
Sticky meatball subs
1h
Rustic beef tarts
1h
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Pizza pockets
1h 50min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Aussie potato salad
1h 30min