
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 15 g extra virgin olive oil
- 35 g green pepper quartered
- 50 g onions quartered
- 35 g tinned chopped tomatoes
- 1 garlic clove
-
½
tsp smoked paprika hot or sweet
ou ½ tsp red pepper, roasted, preserved purée (pulp of pimiento choricero) - 300 g potatoes peeled, diced (3 cm)
- 150 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 120 - 140 g fresh tuna cut in pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 272 kcal / 1138 kJ
- Proteína
- 18.6 g
- Gordura
- 8.8 g
- Hidratos de carbono
- 29.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Lentil Moussaka
2h 20min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Fish Stew
45min
Prawn Saganaki with Feta
35min