Dispositivos e acessórios
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
Preparação 15min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil15 g
-
green pepper quartered35 g
-
onions quartered50 g
-
tinned chopped tomatoes35 g
-
garlic clove1
-
½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero)smoked paprika hot or sweet½ tsp
-
potatoes peeled, diced (3 cm)300 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm)120 - 140 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped5 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18.6 g
Energia
1138 kJ /
272 kcal
Gordura
8.8 g
Hidratos de carbono
29.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Just for Two
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Salmon Filo Spiral
1h 10min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Seafood Risotto
40min