Dispositivos e acessórios
Bean Casserole with Fresh Tuna
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions quartered100 g
-
green peppers cut in pieces100 g
-
ripe tomatoes cut in pieces130 - 150 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
paprika¼ tsp
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)150 g
-
water600 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tinned large white beans rinsed (drained weight)800 g
-
fresh tuna cut in pieces (4 cm)500 g
-
fresh parsley chopped1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
28.9 g
Energia
1391 kJ /
332 kcal
Gordura
13.1 g
Hidratos de carbono
24.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comforting Stews
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Stroganoff
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Tuscan Bean Soup
50min
Seafood Risotto
40min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h