Dispositivos e acessórios
Bean Casserole with Fresh Tuna
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions quartered100 g
-
green peppers cut in pieces100 g
-
ripe tomatoes cut in pieces130 - 150 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
paprika¼ tsp
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)150 g
-
water600 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tinned large white beans rinsed (drained weight)800 g
-
fresh tuna cut in pieces (4 cm)500 g
-
fresh parsley chopped1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
28.9 g
Energia
1391 kJ /
332 kcal
Gordura
13.1 g
Hidratos de carbono
24.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comforting Stews
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Tomato and Haddock Rice
50min
Pork with Spinach Lentils
20min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Danish Split Pea Soup
1h
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Quinoa Broth
35min
Red Lentil Soup
40min