Dispositivos e acessórios
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
walnut halves50 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh parsley leaves (1 large handful)10 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
shallots halved80 g
-
white wine70 g
-
risotto rice270 g
-
boiling water620 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
Fontina cheese diced (1 cm)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20.8 g
Energia
2362 kJ /
564 kcal
Gordura
27.5 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Mushroom Risotto
30min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM5)
40min
Mushroom Stroganoff
30min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Goat's Cheese Pie
1h 10min