Dispositivos e acessórios
Christmas Baked Cod (Portugal)
Preparação 10min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Breadcrumbs
-
cornbread cut in pieces100 g
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
garlic clove1
-
fresh coriander leaf1 Tbsp
Olive Topping
-
pitted black olives100 g
-
olive oil20 g
-
dried oregano1 tsp
-
grated Parmesan cheese1 tsp
-
lemon juice only½
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
Cod
-
water800 g
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)500 g
-
fine sea salt2 pinches
-
onions quartered100 g
-
olive oil65 g
-
garlic cloves2
-
cod fillet, skinless cut in pieces (4 cm)800 g
-
medium eggs separated2
-
double cream70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35 g
Energia
2254 kJ /
539 kcal
Gordura
29 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Around the World
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Basque Chicken
1h 10min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Tuscan Bean Soup
50min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Seafood Risotto
40min