Dispositivos e acessórios
Sundried tomato hommus with crackers
Preparação 25min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Quinoa and spelt crackers
-
dried thyme½ tsp
-
white quinoa100 g
-
spelt flour100 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
water100 g
-
macadamia oil50 g
-
linseeds (flaxseeds)25 g
-
sesame seeds45 g
-
salt½ tsp
Hommus
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
sun-dried tomatoes50 - 60 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
tahini50 g
-
salt½ tsp
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
ground black pepper1 pinch
-
paprika to serve1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
762.1 mg
Proteína
13.6 g
Energia
2187.3 kJ /
520.7 kcal
Gordura
27.5 g
Fibra
9.5 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
50.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Quick beetroot relish
40min
Raw cauliflower tabouli
30min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Hommus
15min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Layered Mexican dip
25min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Sauerkraut salad
10min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Falafel with beetroot hommus
20min