
Dispositivos e acessórios
Fermented beetroot and apple salsa
Preparação 10min
Total 72h
1 Total recipe
Ingredientes
-
fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded100 g
-
garlic cloves6 - 8
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into quarters130 g
-
raw beetroot peeled and cut into halves130 g
-
tomatoes cut into cubes (1 cm)350 g
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
lime juice110 g
-
salt1 ½ tbsp
-
filtered water70 g
-
filtered water as needed
Nutrição por 1 Total recipe
Energia
334 kcal /
1405 kJ
Proteína
11.9 g
Gordura
2.8 g
Hidratos de carbono
44.5 g
Fibra
35 g
Gordura saturada
0.3 g
Sódio
13455 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

'Quirky' Every day
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia