Fermented beetroot and apple salsa
TM6 TM5 TM31

Fermented beetroot and apple salsa

4.4 (5 avaliações )

Ingredientes

  • 100 g fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded
  • 6 - 8 garlic cloves
  • 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 130 g Granny Smith apples, peeled, cored and cut into quarters
  • 130 g raw beetroot, peeled and cut into halves
  • 350 g tomatoes, cut into cubes (1 cm)
  • 1 tsp coriander seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • 1 tsp dried oregano
  • 110 g lime juice
  • 1 ½ tbsp salt
  • 70 g filtered water
  • filtered water, as needed

Nutrição
por 1 Complete recipe
Energia
1405 kJ / 334 kcal
Proteína
11.9 g
Hidratos de carbono
44.5 g
Gordura
2.8 g
Gordura saturada
0.3 g
Fibra
35 g
Sódio
13455 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas