Dispositivos e acessórios
Falafel with beetroot hommus
Preparação 20min
Total 20min
10 portions
Ingredientes
Beetroot hommus
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
lemon juice (approx. 1-2 lemons)50 g
-
tahini1 tbsp
-
raw beetroot peeled and cut into quarters½ - 1
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin (optional)1 tsp
-
water1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground paprika for sprinkling1 pinch
Falafel
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
spelt flour1 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
180.2 mg
Proteína
4.3 g
Energia
406.6 kJ /
96.8 kcal
Gordura
4 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
8.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood Cooking
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Hommus
15min
Vegetarian sausage rolls
40min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Pulse and pumpkin curry
30min
Red lentil cauliflower dahl
35min