Dispositivos e acessórios
Rizogalo (Greek rice pudding)
Preparação 5min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
water400 g
-
white rice (medium-grain, see Tips)90 g
-
full cream milk1000 g
-
white sugar100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour80 g
-
chilled water100 g
-
ground cinnamon to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
106 mg
Proteína
6.5 g
Energia
964.8 kJ /
230.6 kcal
Gordura
6 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
37.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Postcards from Greece
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Russian beetroot salad
1h 10min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Baked cheesecake
2h 55min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Nenhuma avaliação
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1h 10min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Taramasalata
15min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h