Chicken and vegetable purée (first foods)
TM6 TM5 TM31

Chicken and vegetable purée (first foods)

4.0 (25 avaliações )

Ingredientes

  • ¼ onion, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • ½ carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 250 g sweet potato, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 90 g pear, cored and cut into pieces (2 cm - see Tips)
  • 200 g water
  • ½ tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
  • 100 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (1 cm)
  • 60 g zucchini, cut into pieces (2 cm)

Nutrição
por 755 g
Energia
1763.7 kJ / 421.5 kcal
Proteína
24.9 g
Hidratos de carbono
71.6 g
Gordura
4.8 g
Gordura saturada
1.2 g
Fibra
12.3 g
Sódio
269.9 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas