Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 7 - 8 chicken drumsticks, skin on
- 1 tsp sweet paprika
- ¼ - ½ tsp hot paprika, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 ¼ tsp salt
- extra virgin olive oil spray, to fry
- 4 garlic cloves
- 10 - 20 g fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g anchovy fillets, drained
- 30 g pickled capers, drained
- 700 g tomato passata
- 200 g water
- 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice, to taste
- 1 - 2 pinches ground cinnamon
- ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 ½ tsp raw sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 80 g pitted black olives, drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2674.8 kJ / 636.9 kcal
- Proteína
- 55.9 g
- Hidratos de carbono
- 9.7 g
- Gordura
- 41.1 g
- Gordura saturada
- 10.2 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sódio
- 2530.7 mg
Receitas alternativas
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Spiced lamb roast
29 Std. 50 Min
Smoky chicken thighs
2h 10min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Fish with ginger lime sauce
35min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Chicken chasseur
1h 50min