
Dispositivos e acessórios
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
Preparação 15min
Total 2h 15min
4 portions
Ingredientes
-
chicken drumsticks, skin on7 - 8
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
salt2 ¼ tsp
-
extra virgin olive oil spray to fry
-
garlic cloves4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred10 - 20 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
anchovy fillets drained20 g
-
pickled capers drained30 g
-
tomato passata700 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste10 - 20 g
-
ground cinnamon1 - 2 pinches
-
ground black pepper½ tsp
-
water200 g
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
raw sugar1 ½ tsp
-
pitted black olives drained80 g
Nutrição por 1 portion
Energia
636.9 kcal /
2674.8 kJ
Proteína
55.9 g
Gordura
41.1 g
Hidratos de carbono
9.7 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
10.2 g
Sódio
2530.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Blade Cover Cooking
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia