Dispositivos e acessórios
Coffee and cocoa toasted cereal
Preparação 15min
Total 50min
10 portions
Ingredientes
-
cinnamon quill1
-
almonds100 g
-
Brazil nuts80 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
orange zest only, no white pith1
-
cocoa powder30 g
-
rolled oats250 g
-
ground cardamom½ tsp
-
brewed espresso coffee80 g
-
quinoa flakes70 g
-
pepita seeds70 g
-
millet20 g
-
chia seeds20 g
-
sultanas50 g
-
dried cranberries60 g
-
goji berries50 g
-
shredded coconut60 g
-
natural vanilla extract1 - 2 tsp
-
pure maple syrup130 g
-
macadamia oil40 g
-
carob pieces30 - 50 g
-
milk of choice to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
49 mg
Proteína
12.7 g
Energia
2120.8 kJ /
504.9 kcal
Gordura
28.2 g
Fibra
10.8 g
Gordura saturada
8.7 g
Hidratos de carbono
47.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Macadamia protein balls with coconut butter
40min
Vegetarian sausage rolls
40min
Lemon coconut bliss balls
40min
Five seed energy bars
1h 45min
Plant-based parmesan
5min
Apricot macadamia biscuits
40min
Chocolate fruit and nut squares
1h 10min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Carrot cake bliss balls
40min
Coconut and beetroot balls
40min
Pepita almond Florentines
1h
Almond addiction
1h