Dispositivos e acessórios
Fig and walnut bread
Preparação 15min
Total 3h 20min
12 portions
Ingredientes
-
flaxmeal (see Tips)1 tbsp
-
filtered water plus an extra 3 tbsp230 g
-
dried figs cut into pieces150 g
-
dried apricots cut into pieces50 g
-
walnuts100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting340 g
-
mixed spice2 tsp
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.8 g
Energia
925 kJ /
220.2 kcal
Gordura
8.2 g
Fibra
5.6 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
No-bake coffee cake
7h 30min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Raw apple pie
3h 25min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Raw carrot cake
5h 30min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Apricot macadamia biscuits
40min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Pepita almond Florentines
1h
Sauerkraut
168h 35min
Healthy biscuits
35min