Dispositivos e acessórios
Fig and walnut bread
Preparação 15min
Total 3h 20min
12 portions
Ingredientes
-
flaxmeal (see Tips)1 tbsp
-
filtered water plus an extra 3 tbsp230 g
-
dried figs cut into pieces150 g
-
dried apricots cut into pieces50 g
-
walnuts100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting340 g
-
mixed spice2 tsp
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.8 g
Energia
925 kJ /
220.2 kcal
Gordura
8.2 g
Fibra
5.6 g
Hidratos de carbono
26.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Plant-based béchamel sauce
10min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Raw carrot cake
5h 30min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Chocolate fruit and nut squares
1h 10min
Almond and date bars
2h 15min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min