
Dispositivos e acessórios
Dukkah eggs with asparagus and feta
Preparação 15min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Nutrição por 1 portion
Energia
769.5 kcal /
3233.5 kJ
Proteína
36.8 g
Gordura
59.1 g
Hidratos de carbono
20.6 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
13.9 g
Sódio
1285.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia