Dispositivos e acessórios
Dukkah eggs with asparagus and feta
Preparação 15min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1285.4 mg
Proteína
36.8 g
Energia
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Gordura
59.1 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
13.9 g
Hidratos de carbono
20.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Irish hot chocolate
10min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min
Abundant breakfast bowl
30min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Avocado and goats cheese smash
5min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Sundried tomato hommus with crackers
1h 15min
Rice salad with warm mustard dressing
1h 40min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Broccoli soup with sage oil
30min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min